Tuszka kurczaka
waga: ok 1800 g
trwałość: 7 dni
Porcja rosołowa kurczaka
waga: ok 800 g
trwałość: 7 dni
Serca kurczaka
waga: ok 800 g
trwałość: 7 dni
Filet z piersi kurczaka
waga: ok 800 g
trwałość: 9 dni
Podudzie z kurczaka
waga: ok 800 g
trwałość: 8 dni
Ćwiartka z kurczaka
waga: ok 800 g
trwałość: 8 dni
Mięso z uda kurczaka
waga: ok 800 g
trwałość: 8 dni
Skrzydło z kurczaka
waga: ok 800 g
trwałość: 8 dni
Żołądki z kurczaka
waga: ok 800 g
trwałość: 7 dni
Wątroba z kurczaka
waga: ok 800 g
trwałość: 7 dni
Udo z kurczaka
waga: ok 800 g
trwałość: 8 dni
Polędwiczka z kurczaka
waga: ok 800 g
trwałość: 9 dni