Mięso z kurczaka

Udo z kurczaka - polski producent

Tuszka kurczaka

waga: ok 1800 g
trwałość: 7 dni

Porcja rosołowa kurczaka

waga: ok 800 g
trwałość: 7 dni

Serca kurczaka

waga: ok 800 g
trwałość: 7 dni

Filet z piersi kurczaka

waga: ok 800 g
trwałość: 9 dni

Podudzie z kurczaka

waga: ok 800 g
trwałość: 8 dni

Ćwiartka z kurczaka

waga: ok 800 g
trwałość: 8 dni

producent mięsa drobiowego

Mięso z uda kurczaka

waga: ok 800 g
trwałość: 8 dni

Skrzydło z kurczaka

waga: ok 800 g
trwałość: 8 dni

Żołądki z kurczaka

waga: ok 800 g
trwałość: 7 dni

Wątroba z kurczaka

waga: ok 800 g
trwałość: 7 dni

Udo z kurczaka

waga: ok 800 g
trwałość: 8 dni

Polędwiczka z kurczaka

waga: ok 800 g
trwałość: 9 dni